Azonosító:
Jelszó:
Magyar | English

AZ SSL TANÚSÍTVÁNYOKRÓL
 
 
Tájékoztató!

2017.07.03-tól megújul a Budapest Internetbank, és a Budapest Mobil Internetbankot felváltja a Budapest Mobil Internetbank Alkalmazás. Az új rendszerekben egyes korábbi internetbank funkciók működését megszüntetjük vagy átmenetileg felfüggesztjük. Az Üzletszabályzat 2.6.13.D.10. pontja alapján a változásokat a 2017.06.02-án hatályba lépő új általános szerződési feltételek- AZ ÚJ GENERÁCIÓS BUDAPEST INTERNETBANK, A BUDAPEST MOBIL INTERNETBANK ALKALMAZÁS ÉS A BUDAPEST MOBILBANK SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI- tartalmazzák, mely elérhető a Bank honlapján. Ön jogosult az Internetbank szolgáltatást a változások hatályba lépését megelőző napig felmondási díj mentesen felmondani, ennek hiányában a módosítást elfogadottnak tekintjük, és hatályba lép az önnel kötött keretszerződés közös megegyezéssel történt módosítása. Bővebb információt a vonatkozó hirdetményben valamint a Budapest Bank honlapján (www.budapestbank.hu) talál. Kérdés esetén hívja a 06-40-477-777-es számot, vagy keresse fel bármely bankfiókunkat.Budapest Bank Zrt.


Tájékoztatás tervezett karbantartásról!

Tisztelt Ügyfelünk!

A Budapest Bank 2017. június 30-án (péntek) 22 órától 2017. július 3-án (hétfő) reggel 6 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a Budapest Internetbank, a Budapest Mobil Internetbank, a Budapest Online Befektetési rendszer szolgáltatásai nem lesznek elérhetőek.
Kérjük, hogy a felsorolt szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézést lehetőség szerint a karbantartási időszakon kívülre időzítsék!
A karbantartás ideje alatt, kérjük, forduljanak telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06-40-477-777 telefonszámon!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Budapest Bank Zrt.